Při registraci do aplikace BakerPM vkládáte do našich databází své osobní údaje. V tomto článku se dozvíte jaké osobní údaje o Vás uchováváme a jak je ukládáme.
Pan Jan Krčál, IČO: 11111111, jako správce osobních údajů.
Údaje, které má aplikace k dispozici vždy vkládá přímo uživatel nebo jeho tým. Aplikace nesbírá žádné osobní údaje automaticky. Osobní údaje se vkládají do aplikace pomocí registračního formuláře, profilového formuláře, formuláře pro editaci uživatele (jméno, příjmení, e-mail, jazyk, telefon, přihlašovací údaje, profilový obrázek) a přihlašovacího formuláře (IP adresa). Veškeré osobní údaje máme uložené na našich serverech a serverech našich smluvních partnerů. Doba jejich uložení se může lišit jedná-li se o zálohu dat nebo jejich živou verzi přímo v aplikaci. Doba uložení je vždy omezená a to aktivitou týmu, zásahem uživatele nebo jeho týmu. Osobní údaje můžete vždy změnit nebo smazat přímo v aplikaci. Po prokázání všech náležitostí může Vaše osobní údaje smazat i správce aplikace.
Aplikace využívá cookies pro anonymní statistiky návštěvnosti Google Analytics a cookies pro nezbytný chod aplikace a její vzhled. Doba uložení cookies se liší podle typu jejich využití. Cookies si můžete vždy ve většině moderních prohlížečů prohlédnout nebo spravovat.
Vaše osobní údaje nepředáváme třetím stranám ani je nevyužíváme mimo zájmy aplikace BakerPM. Platby pomocí platební brány nerealizuje provozovatel aplikace BakerPM a nemůžeme je žádný způsobem získat nebo uchovávat.
Data chráníme pomocí dostupných technologií a našich nejlepších zkušeností. Prístupové údaje neukládáme v surovém formátu a komunikace probíhá pomocí šifrovaného spojení.
Provozovatel a správce aplikace BakerPM si vyhrazuje právo na změnu těchno pravidel. O změně pravidel budou uživatelé informováni v aplikaci nebo na e-mailové adresy. Registrací a využíváním aplikace svobodně souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů.
V případě nejasností, pro uplatnění Vašich práv nebo dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailové adrese krcik@seznam.cz.